Biografie

Biografie

Ilse Daniels heeft haar acupunctuur opleiding afgerond aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Na haar opleiding deed zij werkervaring op in het Shandong ziekenhuis en een moxa-kliniek in China.

Daarnaast is zij ook ruim 20 jaar werkzaam geweest als anesthesie assistent in het Maxima Medisch Centrum en Catharina ziekenhuis met als specialisatie pijnbestrijding. Ook heeft zij ervaring op gedaan bij de Ambulancedienst in de regio.

Acupunctuurpraktijk de kempen heeft een verwijsrol voor de afdeling oncologie van het Maxima Medisch Centrum.  De jarenlange ervaring in de oa. (oncologische) pijnbestrijding in de reguliere zorg,  is een waardevolle basis voor de behandeling in de acupunctuurpraktijk.

 

 

Regelmatig volgt zij bijscholingen en cursussen om ‘up to date’ te blijven zoals; Dr. Tan’s balans methode,pijnbestijding (PSA), ooracupunctuur, electro-acupunctuur, schedelacupunctuur, begeleiding bij oncologie en een opleiding voedingsleer afgerond aan de Academie Qing-Bai. Verder specialisserde zij zich in  polsdiagnostiek en oncologische acupunctuur en medische Qigong.

Daarnaast is zij ook ruim 20 jaar werkzaam geweest als anesthesie assistent met als specialisatie pijnbestrijding.