Gratis meditatie avond “Stadsverlichting”

Iedere maand komen mensen in 991 huiskamers bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

Acupunctuurpraktijk de kempen stelt haar ‘huiskamer’ hier graag voor open door maandelijks een bijeenkomst te organiseren.

Wil je erbij zijn? Meld je aan (en ook af als onverhoopt nodig is) via de website van Stadsverlichting. www.stadsverlichting.nu. Ik ontvang dan automatisch een mail van jou. Zonder tegenbericht kun je er vanuit gaan dat je welkom bent.

Er zijn geen kosten aan verbonden, het is gratis.
We zien u graag!

Locatie:

Acupunctuurpraktijk de kempen
Nieuwstraat 67 in Eersel
Praktijk ruimte 2

Praktisch

Voor de bijeenkomsten komen mensen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen. Je kunt eventueel je eigen meditatiekussen en/of dekentje meenemen.

Voor meer informatie mail:

info@acupunctuurpraktijkdekempen.nl

www.acupunctuurdekempen.nl

06-5063980 ( bellen of whats-app)